Yritys

Ihmisläheinen perheyritys

Siivouksella on suuri merkitys sille, miten ihmiset viihtyvät taloyhtiössä. Meillä siivoustyön takaavat motivoituneet työtekijät, jatkuva tietotaidon kehittäminen ja asiakkaiden kuunteleminen.

Olemme taloyhtiöiden siivoukseen erikoistunut perheyritys, jota pyörittävät yritystoiminnan vuonna 1990 aloittanut Joel Karlsson ja hänen vuonna 2015 mukaan tullut poikansa Joachim Karlsson. Haluamme vastata yrityksen palvelusta kasvoillaan kirjaimellisestikin! Asiakkaan kannalta tämä ei ole lainkaan merkityksetön asia. – Emme ole mikään iso kasvoton toimija, johon yhteyttä ottaessaan asiakas saattaa olla milloin kenenkin ”vastaavan” henkilön kanssa tekemisissä. Me vastaamme itse kaikesta, niin onnistumisista kuin virheistäkin.

Tyytyväiset työntekijät = parempi työn laatu

Asiakkaiden myös työntekijöiden tyytyväisyys on tärkeä asia, sillä työntekijöiden tyytyväisyys näkyy työn jäljessä.

– Palkkamme ovat TESin mukaisia. Työntekijät perehdytetään hyvin ja heille annetaan riittävästi aikaa työn tekemiseen, jotta he voivat tehdä sen hyvin. Meillä työsuhteet perustuvat rehellisyyteen ja molemminpuoliseen luottamukseen, ja aika nopeasti käy ilmi, jos niitä ei ole, Joel Karlsson toteaa.

Ihmisläheisyys ja luotettavuus = parempi mieli

Karlssoneille ihmisläheisyys on tärkeä arvo. Siivoojan työ on asiakaspalvelua ja on tärkeää, että siivooja hymyilee ja tervehtii.

– Monelle iäkkäämmälle ihmiselle siivooja voi olla ainut ihminen, jonka hän tapaa päivän aikana, Joel Karlsson muistuttaa. Tärkeää on tietenkin myös itse työn jälki ja se, että tehdään se, mitä on asiakkaalle luvattu. Hyvä lopputulos on yhtiön käyntikortti.

– Taloyhtiöille valttimme on myös läpinäkyvyys. Ilmoitamme, mitä mikäkin maksaa ja mitä sillä saa vastineeksi.

Ajan tasalla oleva tietotaito = parempi lopputulos

Siivousalallakin tuotteet ja menetelmät kehittyvät koko ajan. – Haluamme pysyä kehityksessä mukana, ja se korreloituu myös työn jälkeen. Eri lattiapinnoille tarvitaan eri aineet ja eri työstömenetelmät ja niiden kanssa on oltava tarkkana, sillä vääränlaisella

siivouksella lattian voi myös pilata. Meillä on hyvänä yhteistyökumppanina Rannikon Siivoustukku, jolta saamme paitsi laadukkaat tuotteet myös tarvittaessa konsultointiapua heidän siivousteknikoiltaan.

Osaamisemme näkyy erityisesti suursiivouksissa, joissa työ pitää tehdä huolellisesti ja ammattitaitoisesti, jotta lopputuloksesta tulee hyvä.