Toimistosiivous Turku

Toimistosiivoukset joustavasti Turun seudulla sijaitseville yrityksille

Siistit toimitilat edistävät viihtyvyyttä, työhyvinvointia ja tehokkuutta. Hoidamme toimitilojen sekä toimistojen kokonaisvaltaisen siivouksen pienistä ylläpitotöistä tavaroiden hankintaan. Suunnittelemme tiloille yksityiskohtaisen palvelukokonaisuuden, joka sisältää juuri sen, mitä yrityksenne tarvitsee – oli se sitten päivittäistä, viikoittaista tai kuukausittaista siivousta. Olemme kokonaisvaltainen ja ennen kaikkea joustava toimija, joka hoitaa niin roskien tyhjennyksen ja vessojen siivoamisen kuin pienimmänkin viilaamisen ja puunaamisen. Me putsaamme pöydät, hyllyt ja lattiat sekä tuomme kaiken vessapapereista käsipyyhkeisiin – tai vastaavasti käymme tarkistamassa siivoustarpeen toiveidenne mukaisin väliajoin.

Hinnoittelu aina kohteen ja tarpeiden mukaan

Teemme toimistosiivouksille läpinäkyvän ja huolella eritellyn tarjouksen. Emme siivoa toimistoa määrättyä kaavaa sokeasti noudattaen, vaan tarjoamme ammattitaitoista palvelua, jonka nojalla siivous sisältää sen, mitä sillä hetkellä siivota tarvitsee. Toimistosiivouksen hinta määräytyy aina suoritettujen toimenpiteiden mukaan.

Kun toimistosi tarvitsee siivousta, meidän vastuullamme on tarjota siivouspalvelut ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Tilaamalla toimisto- tai liiketilojen siivouksen meiltä, voit luottaa, että tilojen kunnosta todella pidetään huolta. Pidämme sinut ajan tasalla siivoustarpeesta ja kerromme, mikäli jokin osa-alue tarvitsee mielestämme huolellisempaa käsittelyä. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä yrityksellenne sopiva kokonaisuus!

Pyydä tarjous

Muut siivouspalvelumme