Viikkosiivoukset

Taloyhtiöiden viikkosiivoukset

Tarjoamme taloyhtiöille laadukkaat viikoittaiset siivouspalvelut luotettavalla otteella ja läpinäkyvällä hinnoitteluperiaatteella. Pidämme huolen, että siivous toteutetaan aina sen hetkisen tarpeen mukaan: jonain viikkoina erityiskäsittelyä vaatii syksyisten kurakelien likaamat lattiat, toisina viikkoina riittää perusteellinen pintojen puhdistus. Emme siivoa laskuttaaksemme, vaan siivoamme puhdistaaksemme tilat kustannustehokkaasti. Meille on tärkeää, että taloyhtiönne saa parasta vastinetta rahoilleen. Palvelemme taloyhtiöitä Turussa ja Turun lähiseudulla.

Siivoukset kaikkiin yhteisiin tiloihin

Suoritamme siivoukset eteistiloihin, rappukäytäviin, pesutupiin ja yhteisiin saunatiloihin. Jotta rappukäytävät ja eteistilat pysyisivät siisteinä ja viihtyisinä ne tarvitsevat oikeanlaista puhdistamista. Sopivin välinein ja tekniikoin toteutettu siivouspalvelu takaa myös pintojen kunnossa pysymisen. Porraskäytävät, -askelmat ja hissit kestävät pitkään, kun ylläpitosiivous hoidetaan huolellisesti ja säännöllisesti.

Pesutupa ja sauna ovat monessa taloyhtiössä kovassa käytössä ja on välttämätöntä huolehtia niiden viihtyisyydestä varmistamalla, että tilat ovat hygieeniset ja siistit. Siivoamme saunatilojen ja yhteisten pesutilojen lisäksi taloyhtiöin kaikki yleiset tilat aina pyörävarastoista kellarikäytäviin ja kerhotiloihin. Siivouspalvelumme takaa, että arki sujuu siisteissä tiloissa asukkaille mukavasti ja taloyhtiölle edullisesti! Viikkosiivoukset ovat saatavilla kaikenkokoisille taloyhtiöille. 

Pyydä tarjous

Muut siivouspalvelumme