Viikkosiivoukset

Taloyhtiöiden viikkosiivoukset

Tarjoamme taloyhtiöille laadukkaat viikoittaiset siivouspalvelut luotettavalla otteella ja läpinäkyvällä hinnoitteluperiaatteella. Pidämme huolen, että siivous toteutetaan aina sen hetkisen tarpeen mukaan: jonain viikkoina erityiskäsittelyä vaatii syksyisten kurakelien likaamat lattiat, toisina viikkoina riittää perusteellinen pintojen puhdistus. Emme siivoa laskuttaaksemme, vaan siivoamme puhdistaaksemme tilat kustannustehokkaasti. Meille on tärkeää, että taloyhtiönne saa parasta vastinetta rahoilleen. Palvelemme taloyhtiöitä Turussa ja Turun lähiseudulla.

Siivoukset kaikkiin yhteisiin tiloihin

Suoritamme siivoukset eteistiloihin, rappukäytäviin, pesutupiin ja yhteisiin saunatiloihin. Jotta rappukäytävät ja eteistilat pysyisivät siisteinä ja viihtyisinä ne tarvitsevat oikeanlaista puhdistamista. Sopivin välinein ja tekniikoin toteutettu siivouspalvelu takaa myös pintojen kunnossa pysymisen. Porraskäytävät, -askelmat ja hissit kestävät pitkään, kun ylläpitosiivous hoidetaan huolellisesti ja säännöllisesti.

Pesutupa ja sauna ovat monessa taloyhtiössä kovassa käytössä ja on välttämätöntä huolehtia niiden viihtyisyydestä varmistamalla, että tilat ovat hygieeniset ja siistit. Siivoamme saunatilojen ja yhteisten pesutilojen lisäksi taloyhtiöin kaikki yleiset tilat aina pyörävarastoista kellarikäytäviin ja kerhotiloihin. Siivouspalvelumme takaa, että arki sujuu siisteissä tiloissa asukkaille mukavasti ja taloyhtiölle edullisesti! Viikkosiivoukset ovat saatavilla kaikenkokoisille taloyhtiöille. 

Pyydä tarjous

Muut siivouspalvelumme

Viikkosiivous

Jotta rappukäytävät pysyisivät siisteinä ja viihtyisinä tarvitaan, tarvitaan säännöllisesti oikeanlaista puhdistusta.

Suursiivoukset

Lattiapinnoite kuluu käytössä ja on aika ajoin hyvä suojata lattiaan sopivalla vahalla tai kiillottaa kiiltäväksi.

Ikkunanpesut

Teemme Ikkunanpesuja niin taloyhtiöille kuin erinlaisille yrityksille ympäri vuoden.

Toimistosiivous

Toimisto siivous

Siistit toimitilat edistävät viihtyvyyttä
ja tehokkuuta.

Toimitila siivous

Asuntosiivouksia linja saneerauksien ja remonttien jälkien siivoukseen.

Teollisuus siivous

Onko sinulla jokin tila minkä siivouksessa tarvitset apua, ota yhteyttä niin me autamme mielellämme.