Suursiivoukset

Suursiivoukset taloyhtiöille ja yrityksille ammattitaidolla

Tilaamalla suursiivouksen meiltä voit luottaa siihen, että tiedämme mitkä toimenpiteet kannattaa suorittaa, millä aikavälillä ja millä välineillä. Taloyhtiö, yritys tai muu julkisen kiinteistön omistaja saa suursiivouksellamme parasta vastinetta rahoilleen.

Suursiivouksissa käytetään usein vääriä aineita ja suoritetaan tarpeettomia toimenpiteitä, jotka johtavat pidemmän päälle esimerkiksi lattioiden pinnan pilaantumiseen. Suursiivoukseen liittyviä toimenpiteitä ei kannata koskaan tehdä vain totutun kaavan mukaan, vaan on äärimmäisen tärkeää huomioida tilan ja pintojen kunto tapauskohtaisesti. Tällöin saadaan valittua oikeat toimenpiteet ja sekä asiakas että siivouspalvelu välttyvät turhalta työltä ja turhilta kustannuksilta.

Pidämme huolen, että suursiivouksen eri toimenpiteet tulee suoritettua tarpeen mukaan. Läpinäkyvään ja rehelliseen palvelumalliimme kuuluu, että ehdotamme tarvittavia toimenpiteitä ja lähestymme sinua työn toteuttamisesta tarjouksen kanssa ennen suuren siivousurakan aloittamista. Meillä suursiivouksen hinta määräytyy vain toteutuneiden siivouspalveluiden perusteella!

Kiillotus

Lattiapinnat pestään ja kiillotetaan koneellisesti. Kiillotus on kustannustehokkain tapa ylläpitää lattiat hyvässä kunnossa läpi vuoden. Kiillotus olisi hyvä suorittaa vähintään 2 kertaa vuodessa.

Perus pesu

Lattiapintojen koneellinen pesu. Vähä-emäksisellä pesuaineella ja vahaus. Tällä työmenetelmällä saamme lattian puhtaaksi ja kiiltämään.

Vahan poisto

Lattiapintojen eheytys, lattiasta poistetaan vanhat vahakerrostumat ja pinttynyt lika. Lattiat huuhdellaan koneellisesti, jotta lattiapinta saadaan perusteellisesti puhtaaksi.

Pyydä tarjous

Muut siivouspalvelumme

Viikkosiivous

Jotta rappukäytävät pysyisivät siisteinä ja viihtyisinä tarvitaan, tarvitaan säännöllisesti oikeanlaista puhdistusta.

Suursiivoukset

Lattiapinnoite kuluu käytössä ja on aika ajoin hyvä suojata lattiaan sopivalla vahalla tai kiillottaa kiiltäväksi.

Ikkunanpesut

Teemme Ikkunanpesuja niin taloyhtiöille kuin erinlaisille yrityksille ympäri vuoden.

Toimistosiivous

Toimisto siivous

Siistit toimitilat edistävät viihtyvyyttä
ja tehokkuuta.

Toimitila siivous

Asuntosiivouksia linja saneerauksien ja remonttien jälkien siivoukseen.

Teollisuus siivous

Onko sinulla jokin tila minkä siivouksessa tarvitset apua, ota yhteyttä niin me autamme mielellämme.